Welkom bij Grondwerken D'Haene

Bekijk onze vacatures 👇

Vacatures

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Dé referentie voor West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Henegouwen, Vlaams-Brabant & Brussel

Waar wij voor staan

Jarenlange ervaring

Wij zijn een jong, dynamisch en familiaal bedrijf. Flexibiliteit in ons plan van aanpak en een no-nonsens mentaliteit zijn eigenschappen in de samenwerking met onze klanten.

Jarenlange ervaring

Infrastructuur & machinepark

Wij beschikken over een uitgebreid en recent wagen- en machinepark. Bovendien is onze depot gelegen aan de E17. Deze 2 factoren dragen dagdagelijks bij aan efficiëntie bij het voorbereiden, uitvoeren en afwerken van onze projecten.

Infrastructuur & machinepark

Specialisten in ons vak

Ons gespecialiseerd team is onmisbaar in ons verhaal. Dagdagelijks gaan zij gemotiveerd aan de slag, om zowel eenvoudige, als de meer uitdagende projecten, tot een excellent einde te brengen. We zijn één groot team, waarbij eenieder zijn individuele verantwoordelijkheid neemt, en via korte communicatielijnen met zijn collega's samen werkt.

Specialisten in ons vak

Projecten van A tot Z

Binnen alle segmenten (afbraakwerken, grondwerken, betonwerken) bieden wij een totaalpakket aan, en dit zoveel mogelijk in eigen beheer. Hiervoor wenden wij de meest nieuwe methodieken aan.

Projecten van A tot Z

Onze activiteiten

Grondwerken

Wij zijn gespecialiseerd in algemene grondwerken, funderings- & rioleringswerken, aanleg van parkings & terreinen. Ook voor nivelleringswerken of terreinen in een natuurlijk reliëf brengen, kunt u bij ons terecht.

Betonwerken

De basis van elk project begint met een goede betonconstructie! D'Haene Betonwerken is gespecialiseerd in het ter plaatse gieten van kelders, parkings of gelijk welke betonconstructie van huiskelder tot grote projecten. D'Haene Betonwerken zorgt voor de volledige funderingswerken van ieder project.

Afbraakwerken

Wij verzorgen de verantwoorde afbraak van woningen, gebouwen in stadskernen, afbraak van panden, gedeeltelijk slopen van te renoveren panden (ontmanteling), de afbraak van industriële complexen enz.

Breekwerf

Wij beschikken over een eigen depot, breekwerf & TOP (Tijdelijke Opslagplaats). Klik hier en lees meer info over onze breekwerf & TOP.

Bekijk onze video

  • foto
  • foto
  • foto
  • foto

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van Jobtoolz, ons online sollicitatieplatform, uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier