Vacatures

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Waarom werken bij Karl D'Haene?

Bij ons draait alles om teamwork en vakmanschap. Als familiebedrijf met een lange geschiedenis in grondwerken en kelderbouw, bieden we jou uitdagende klussen én de kans om te groeien. We geloven in investeren in moderne technologie en goede opleidingen, zodat jij altijd de beste kunt zijn in wat je doet. Word deel van ons gezellige team en bouw samen met ons aan de toekomst. Bij Grondwerken Karl D'Haene maken we het verschil, elke dag weer!

 • foto
 • foto
 • foto
 • foto

Ons DNA

Dat Karl D’Haene zich zou verdiepen in grond- en afbraakwerken stond in de sterren geschreven. Zo is hij al sinds zijn 18de actief in de sector, kocht hij in 2003 een eerste eigen graafmachine en begon Karl vanaf 2009 aan de uitbouw van het huidige bedrijf Grond- en afbraakwerken Karl D’Haene.

Firma D'Haene is een echt familie bedrijf! Karl is als zaakvoeder altijd aanwezig en van alles op de hoogte. Hier wordt hij sinds een aantal jaar bijgestaan door zijn zoon Gilles.

Uitgebreid machinepark, grote capaciteit

Onze klanten zijn doorgaans aannemers, promotoren en architecten, al kan je als particulier ook terecht bij Karl D'Haene. " Het spreekt voor zich: een machinepark als dat van ons komt het best tot zijn recht in grote projecten". Bijvoorbeeld: eigen torenkranen zorgen ervoor dat bij ons niemand met bekistingspanelen loopt te sleuren.

A-Z projecten

We nemen graag het complete pakket voor onze rekening: van afbreken tot zand invegen. Letterlijk van a tot z. Grond-, wegenis-, riolerings- en omgevingswerken. Kelders, vloerplaten, betonwerken, afbraak …

TOPTEAM

De medewerkers zijn de werkelijke kracht van ons bedrijf. Zij staan centraal en zorgen dagelijks voor een uitmuntende klantentevredenheid en een goede vibe. Een schouderklopje en een welgemeende dank-je-wel aan elk van hen is dan ook op zijn plaats.

Office dog Maurice

Ontmoet onze office dog Maurice: de vrolijke opzichter van ons depot, stressverminderaar, expert in het vinden van verloren gereedschap en strenge bewaker! Bij ons krijg je niet alleen een hechte ploeg, maar ook een kwispelende vriend die je dag opvrolijkt!

Join our team & let's build togheter

Kom eens langs

 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van Jobtoolz, ons online sollicitatieplatform, uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?